Dia Internacional de la Llengua Materna

El proper 21 de febrer es celebrarà el Dia Internacional de la Llengua Materna a les Cotxeres de Sants i comptarà amb una lectura de textos en diferents llengües, una taula rodona sobre la diversitat lingüística, música i molt més!La Taula intercultural us convida a celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna el proper dissabte 21 de febrer d’11 a 13.45 h a la Sala d’Actes de les Cotxeres de Sants. L’objectiu de l’acte és celebrar aquest dia per consolidar la diversitat cultural i fomentar la pluralitat lingüística i el multilingüisme.

PROGRAMA DE L’ACTE
– Lectura de textos en diferents llengües. Una desena de persones de diferents comunitats lingüístiques han cercat un text en la seva llengua materna que serà llegit per un lector d’una altra comunitat lingüística.
Participants: Ucraïnès: Volodymyr Petrushchak; Amazic: M’Hamed Abdelouahed; Àrab: Omar Agustí; Sànscrit: Mika Sing; Urdú: Shezra Javed; Grec: Yorgos Konstantinou; Quítxua: Solange Terceros; Wòlof: Bouba Diaby
Xinès: Assoc. de Intercambio Cultural China-España
– Taula rodona ‘Diversitat lingüística i futur de Catalunya’ amb Carme Junyent, Evaristo Oko, Carles Castellanos i Jordi Esteban.
– Actuació musical d’un grup multicultural.
– Cloenda amb tast de te.

Tota la informació a http://www.secretariat.cat/dia-internacional-llengua-materna

Share