Celebrem el Dia Internacional de la Llengua Materna

BCN Acció Intercultural i Linguapax organitzen una jornada dedicada a la reflexió sobre la identitat a través de les nostres llengües

En el marc del Dia Internacional de la Llengua Materna, volem escoltar les veus de persones de diversos contextos culturals que ens explicaran com és la vivència de les seves llengües maternes en un context com el català.

El reconeixement de tots els idiomes és molt important per respectar i valorar totes les cosmovisions, les llengües són una font d’identitat que cal preservar, són patrimoni de la humanitat.

Durant l’acte escoltarem idiomes com el bengalí, el romanó o el gallec i analitzarem el paper que juguen en els seus parlants. També gaudirem d’un espai de diàleg entre Luis Carcamo Huechante, professor de la Universitat d’Austin (Texas), especialitzat en literatura i cultures indígenes i autor de diversos assajos sobre colonialisme i resistència del poble maputxe. Moderarà la sessió Rita Marzoa, periodista.

Ens trobarem el dijous 22 de febrer a les 11 h, a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Blanquerna (C. Valldonzella, 12)

Cal inscripció prèvia gratuïta: bit.ly/diallengua

Vegeu el programa en pdf: Dia Internacional Llengua Materna(2)

Share